Medikal Ortopedik Diyabet Ayakkabısı Nasıl Olmalıdır?

Medikal Ortopedik Diyabet Ayakkabısı Nasıl Olmalıdır?

Günlük hayatta gün boyu vücudumuzu taşıyan ayaklarımız, sürekli hareket halindedir. Ayak sağlığımızı etkileyen rahatsızlıklar ve ağrılar günlük hareket ve aktivitelerimizi kısıtlamaktadır. Ayak sağlığı ve bakımına önem vermek günlük yaşantımıza etki eden önemli faktörlerden biridir.

Dia Comfort markamız altında üretilen tüm ayakkabılar, botlar, spor ayakkabılar, sandalet ve terlikler AB Yönetmeliği olan EC Declaration of Conformity AT Uygunluk Beyanı 93/42/EC Medikal Cihazları Yönetmeliğinin sağlık güvenlik ve emniyet kurallarına uyumlu olarak üretilmiştir.

Yukarıdaki klinik araştırma makalesinde de belirtildiği gibi, medikal ortopedik diyabet ayakkabıları, öncelikle hastalar üzerinde doktorlar tarafından klinik araştırma yapılarak ve çıkan sonuçlar doğrultusunda yapılan tetkiklere göre üretilmelidir.

Sağlık Bakanlığı Ürün Takip Sistemi (ÜTS) sistemine kayıt yaptırılarak, tıbbi cihaz yetki belgesine sahip olunmalıdır.

Dia Comfort ayakkabılar, sektörde en çok sevilen markaların başında gelmekte ve doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir. Ayrıca ürünlerimiz patentli olarak, içi ve dışı hakiki deri ayrıca iç deri ve napa deri arasında lateks kullanılarak üretilmektedir.

Etiketler: medikal ayakkabi, ortopedik ayakkabi, diyabet ayakkabisi, medikal ortopedik diyabet ayakkabısı nasıl olmalıdır
Ekim 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR