Dia Comfort Blog

  • Kasım 14, 2022 Ayak Sağlığı

    Topuk dikeni, topuk kemiğinde sonradan oluşan bir çıkıntı olup, ayaktaki adelenin yeteri kadar esnek çalışmaması nedeniyle bölgenin hasar görmesinden kaynaklanır. Şiddetli ayak ağrılarıyla kendini gösterir.

    Topuk Dikeni Neden Olur, Topuk Dikeni İçin Ortopedik Ayakkabı
  • Ekim 27, 2022 Ortopedik Terlik

    Ortopedik terlikler, günlük hayatta hem dışarı hem de kapalı alanlarda sık tercih edilen ürünlerdir. Özellikle sıcak hava şartlarında konforlu ve ferah kullanımıyla dikkat çekmektedir. Doktor tavsiyesiyle ayağınızın anatomik yapısına uygun terlikler seçmek en önemli etkenlerden biridir. Ayağınızda maksimum konforu sağlamak ve terliğinizi uzun yıllar kullanmak için piyasada adını kanıtlamış ve gerekli sertifikaları bulunan firmalardan anatomik ve ortopedik özellikli ürünleri tercih etmeniz önerilir. Peki, ortopedik terlikler nasıl olmalıdır ve terlik seçimi hakkında daha fazla bilmeniz gereken nelerdir şimdi onlardan bahsedelim.

    ortopedik terlik
  • Ekim 26, 2022 Ayak Sağlığı

    Taraklı ayak problemi birçok kişide görülebilmektedir. Ayakların taraklı olması durumu erkek ya da kadın olarak ayrım yapılmaksınız belirli sağlık problemlerine sebebiyet verirken estetik açıdan da zorluk yaşanabilir.

    Taraklı Ayak Nedir? Taraklı Ayak Neden Olur? Taraklı Ayaklar Nasıl Tedavi Edilir?
  • Ekim 07, 2022 Ayak Sağlığı

    Günlük hayatta gün boyu vücudumuzu taşıyan ayaklarımız, sürekli hareket halindedir. Ayak sağlığımızı etkileyen rahatsızlıklar ve ağrılar günlük hareket ve aktivitelerimizi kısıtlamaktadır. Ayak sağlığı ve bakımına önem vermek günlük yaşantımıza etki eden önemli faktörlerden biridir. 

    medikal ayakkabi, ortopedik ayakkabi, diyabet ayakkabisi, medikal ortopedik diyabet ayakkabısı nasıl olmalıdır
  • Ekim 07, 2022

    Ortopedik ayakkabılar, günlük hayatta rahat olması özelliğiyle dikkat çeken ürünlerdir. Günlük kullanımının yanında, yürüyüş, spor vb. aktiviteler içinde yoğun kullanılan ayakkabılardır. Ayakkabılar bot, spor, klasik, sandalet ve terlik gibi birçok çeşide ayrılır. Kadın ve erkekler için çeşitli modellerde üretilen ortopedik ayakkabılar, günlük hayatın vazgeçilmezleri arasındadır.

    en iyi ortopedik erkek ayakkabı modelleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR